Welkom op de website van Com4 Automatisering.

Com4 Automatisering vierde in 2012 haar 10-jarig bestaan. Sinds 2002 zijn we uitgegroeid van een éénmanszaak tot een full service ICT organisatie voor de zakelijke markt. In 2013 zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand nabij Eindhoven Airport gelegen aan de Henri Wijnmalenweg 6.

Per direct hebben wij een vacature Support-/Projectengineer / Systeembeheerder

Actieve netwerk partners :
Citrix Silver Partner, Solution Advisor
Avaya Partner
Microsoft Certified Partner, Midmarket Solution Provider
HP Preferred Partner
RES Software Partner
WatchGuard Certified Partner
Veeam Silver Partnerr
VMWARE Certified Partner
Adobe Certified Reseller

Vast contactpersoon
Com4 Automatisering biedt de mogelijkheid uw account te koppelen aan een vast contactpersoon. Dit kan zowel voor commerciële als technische medewerkers. Zo heeft u de voordelen van de Com4 Automatisering organisatie, met een persoonlijke benadering.

Systeembeheer op afroep
Hoewel degelijk systeembeheer voor alle bedrijven hoe langer hoe meer van levensbelang wordt, heeft niet iedere onderneming behoefte aan een full time medewerker. Daarom biedt Com4 Automatisering gecertificeerde netwerkspecialisten op afroep, zodat u alleen voor de uren betaalt die uw organisatie nodig heeft. Informeer naar de mogelijkheden.

Technische ondersteuning
Mocht u met technische vragen omtrent uw product zitten, dan kunt u gebruik maken van de expertise van de technische dienst van Com4 Automatisering.

Referenties
Com4 verzorgt de automatisering voor een zeer uiteenlopende groep klanten. Hoewel de omvang van de ondernemingen (1FTE tot 600 FTE) en de aard van de activiteiten zoveel verschillen is er ook een overeenkomst: de automatisering is prima geregeld!
Klik hier voor een uitgebreider overzicht.