Cloud Computing

Cloud computing is de laatste jaren sterk in opkomst. Maar wat is er eigenlijk wezenlijk anders dan “vroeger’? In essentie komt het erop neer dat software en documenten die vroeg op pc’s stonden, verhuizen naar een server op internet.

Vaak is het voor klanten onduidelijk waar deze server staat. Bij COM4 is dat heel eenvoudig. COM4 heeft namelijk eigen hardware waar onze cloud diensten op aangeboden worden. Desgewenst geven wij u een rondleiding door ons eigen datacenter.

Bij cloud oplossing bieden wij de volgende mogelijkheden:

  • Gedeelde hardware
  • Eigen hardware
  • Hardware huren
  • Software huren

Binnen bovenstaande cloudoplossingen zijn verschillende mogelijkheden zoals applicatie/werkplek hosting of het hosten van een volledige Linux of Windows server.

Bent u alleen op zoek naar software in de cloud? Ook daar biedt COM4 de juiste oplossing voor. Denk hierbij aan hosted exchange (e-mail in de cloud) of Office 365 van Microsoft.

Werken in de cloud is voor ieder bedrijf verschillend. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij graag uw wensen en eisen in kaart, zodat wij de juiste oplossing kunnen bieden. Heeft u interesse in een persoonlijk gesprek? Neem dan direct contact met ons op.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de werkwijze van COM4? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina, of bel ons direct voor persoonlijk contact.

Waarom kiezen voor Com4?

Neem contact met ons op!

Algemene vragen

Heeft u algemene vragen over onze diensten of service, neem dan contact met ons op via onderstaand nummer.

088 666 8 999

Direct support

Beschikt u over een 24/7 contract met COM4? Bel dan buiten kantooruren naar het onderstaande nummer.

088 666 8 999

Remote support

Kunnen wij u helpen vanaf onze locatie? Download dan onze remote support zodat wij voor u aan de slag kunnen.

Klik hier >

© Copyright - COM4 Automatisering