COM4 Projectmanagers

ICT gerelateerde vraagstukken zijn vaak niet eenvoudig. Wat zijn de wensen en eisen en welke technische oplossing past hier dan bij? Hierbij kan een projectmanager van COM4 u perfect begeleiden. Onze projectmanagers beschikken over de benodigde technische IT kennis om van het project een technologisch succes te maken.

Wat doen onze projectmanagers tijdens het project?

Tijdens het project zal de projectmanager de communicatie verzorgen en onderhouden met alle betrokken partijen. Ook zal er een kwaliteitscontrole op alle uitgevoerde werkzaamheden plaatsvinden door onze projectmanager. Vanzelfsprekend zal na oplevering een opleverdocument worden aangereikt waarin alle fases van het project beschreven zijn.

Inhuren van onze projectmanager

In samenspraak met u bepalen wij aan welke eisen een projectmanager moet voldoen binnen uw project. Deze wensen en eisen kunt u kenbaar maken tijdens een persoonlijk gesprek, zodat we gezamenlijk tot een geschikt oplossing kunnen komen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de werkwijze van COM4? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina, of bel ons direct voor persoonlijk contact.

Waarom kiezen voor Com4?

Neem contact met ons op!

Algemene vragen

Heeft u algemene vragen over onze diensten of service, neem dan contact met ons op via onderstaand nummer.

088 666 8 999

Direct support

Beschikt u over een 24/7 contract met COM4? Bel dan buiten kantooruren naar het onderstaande nummer.

088 666 8 999

Remote support

Kunnen wij u helpen vanaf onze locatie? Download dan onze remote support zodat wij voor u aan de slag kunnen.

Klik hier >

© Copyright - COM4 Automatisering