Monitoring van uw systemen

Het monitoren van uw belangrijkste ICT systemen zorgt ervoor dat defecte hardware en capaciteitsproblemen tijdig worden opgemerkt. Door proactief te monitoren voorkomt u dat uw systemen over onvoldoende capaciteit beschikken, of zelfs dat een systeem ongemerkt langere tijd uitstaat of defect is. Bij monitoring kunt u denken aan server monitoring, het monitoren van een website of het controleren van back-ups.

Server monitoring

Bij server monitoring controleren wij uw server op de volgende punten:

  • Schijfruimte
  • CPU Kracht
  • RAM Geheugen
  • Netwerk load
  • Internet verbinding

Door actief uw server te monitoren, zijn wij in staat om uw tijdig te informeren over een eventuele capaciteitsuitbreiding.

Monitoring i.c.m. een support contract

Wanneer u kiest voor monitoring in combinatie met een support contract, dan gaan onze medewerkers direct aan de slag met eventuele problemen. Mochten er zich hardware problemen voordoen, dan zullen onze medewerkers altijd met u kortsluiten welke maatregelen genomen gaan worden.

Wilt u meer weten over monitoring, of de combinatie van monitoring met een support contract? Neem dan direct contact met ons op!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de werkwijze van COM4? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina, of vul hieronder direct het contactformulier in.

Waarom kiezen voor Com4?

Neem contact met ons op!

Algemene vragen

Heeft u algemene vragen over onze diensten of service, neem dan contact met ons op via onderstaand nummer.

088 666 8 999

Remote support

Kunnen wij u helpen vanaf onze locatie? Download dan onze remote support zodat wij voor u aan de slag kunnen.

Klik hier >

© Copyright - COM4 Automatisering