Software development

Het software development team van COM4 houdt zich bezig met het ontwikkelen van een aantal applicaties. Applicaties waar onze programmeurs momenteel mee bezig zijn is een digitaal archief programma en een smart sensor programma.

Archive monster:

Archive monster is een applicatie om snel uw fysieke archief om te zetten in een digitaal archief. Wilt u bepaalde informatie terugzoeken in het archief? Dat is eenvoudig door de tekstherkenning die het mogelijk maakt om terug te zoeken.

Wilt u meer weten over archive monster? Lees dan hier alles over archive monster of bekijk website van archive monster!

Smart sensoren:

COM4 heeft een systeem ontwikkeld om gebouw bezetting te monitoren. Hiermee kunt u de bezetting van vergaderruimtes en werkplekken monitoren. Deze tool maakt voor u inzichtelijk of er werkplekken bij moeten of dat uw organisatie behoefte heeft aan meer vergaderruimtes. Via deze weg kunt u een onderbouwde beslissing nemen en een keuze maken om al dan niet te verhuizen.

Schakel een software developer in via COM4

Heeft u een tijdelijk een gebrek aan software developers? Dan kunnen onze specialisten van het software development team uw ondersteunen. Onze programmeurs zijn in staat om snel te schakelen en kunnen bijvoorbeeld invallen bij langdurige ziekte of onderbezetting van een bepaalde afdeling.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de werkwijze van COM4? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina, of bel ons direct voor persoonlijk contact.

Waarom kiezen voor Com4?

Neem contact met ons op!

Algemene vragen

Heeft u algemene vragen over onze diensten of service, neem dan contact met ons op via onderstaand nummer.

088 666 8 999

Direct support

Beschikt u over een 24/7 contract met COM4? Bel dan buiten kantooruren naar het onderstaande nummer.

088 666 8 999

Remote support

Kunnen wij u helpen vanaf onze locatie? Download dan onze remote support zodat wij voor u aan de slag kunnen.

Klik hier >

© Copyright - COM4 Automatisering