Online Cloud / Microsoft 365 Engineer

Ben jij de specialist op het gebied van Azure, Microsoft/Office 365 en Intune? Vind je het leuk om projectmatig te werken en zelfstandig IT-omgevingen te bouwen en beheren? Dan biedt Com4 Automatisering in Eindhoven je nu de kans om je aan te sluiten bij een enthousiast team!

Jouw rol bij Com4 Automatisering

Com4 Automatisering is een allround ICT-Dienstverlener voor MKB-bedrijven, variërend van 25 tot 800 werkplekken. Hierdoor ga jij ook aan de slag met allerlei uiteenlopende projecten. De ene keer zal dat het opzetten van Modern Workplace-omgevingen zijn, terwijl je de andere keer aan de gang gaat met een migratie van on premise naar de Cloud. Geen project of klant is hetzelfde! Als engineer bij Com4 ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor deze projecten en vorm je het aanspreekpunt voor klanten. Je werkt zelfstandig  of in een team aan de oplossingen voor klantvraagstukken.

Dit breng je mee

Energieke en enthousiaste werkhouding. Het leuk vinden om complexe ICT problemen voor klanten om te zetten in oplossingen die het werk van klanten makkelijker maakt.

De ideale kandidaat heeft:

  • HBO werk en denkniveau, afgeronde Hbo-opleiding richting ICT;
  • Ervaring in een vergelijkbare functie (Online Engineer, System Engineer, Network Engineer, Project Engineer);
  • Kennis van en ervaring met de actuele versies van Microsoft-Cloud producten;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel richting klanten als collega’s;
  • De gedrevenheid om zich continu bij te scholen op IT-vlak.

Dit bieden wij jou

Com4 Automatisering biedt een afwisselende baan met écht veel ontwikkelingsmogelijkheden. Wil jij je bijvoorbeeld nog verder verdiepen in Azure en de nodige trainingen hiervoor volgen? Dan is daar binnen Com4 alle ruimte voor.
Naast een leuk en professioneel team krijg je goede primaire arbeidsvoorwaarden, ontvang je een mobiele telefoon en een laptop. Een auto behoort ook tot de mogelijkheden.

Bedrijfsprofiel

Sinds 2002 is Com4 Automatisering uitgegroeid van een éénmanszaak tot een full service ICT-organisatie voor de zakelijke markt. Als Managed Service Provider denkt de organisatie mee met klanten van diverse groottes om samen een optimale IT ervaring voor de eindgebruikers te bieden. In 2013 is de organisatie verhuisd naar het nieuwe pand nabij Eindhoven Airport. Wellicht wordt dit ook jouw werkplek!

Hoe nu verder?

Geïnteresseerd? Stuur jouw motivatie samen met jouw CV dan per e-mail naar jacco.molenbrugge@com4.nl of neem contact op via het telefoonnummer 088 666 8 902.

Ken je iemand anders voor wie deze vacaturen ook/wel passend is ? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Vragen?

Heb je vragen over deze functie? Neem dan telefonisch contact met ons op!

088 666 8 900

Interesse in deze functie?

© Copyright - COM4 Automatisering