Professionele Wifi Analyse

Maakt u gebruik van wifi in uw bedrijf en functioneert deze niet naar behoren? Dan voert COM4 graag een professionele wifi (802.11a/b/g/n/ac) analyse uit. Bij een professionele wifi analyse komen wij bij u op locatie voor een “site survey” om een compleet overzicht te maken waarmee u inzicht krijgt in de wifi dekking en eventuele storingen.

Onze specialisten lopen tijdens de wifi analyse via een bepaalde routing uw bedrijfspand door. Mede door het gebruik van een zeer accurate GPS ontvangen kunnen wij op basis van een door u aangeleverde plattegrond de dekking inzichtelijk maken. Hierin zijn hotspots goed zichtbaar, maar nog belangrijker, hierin zijn de plekken waar u geen ontvangst heeft en storingsgebieden goed zichtbaar.

Onze wifi analyse is ideaal voor o.a. winkels, bedrijfspanden, campings, campussen, of zelfs openbare wifi oplossingen. Wij kunnen u inzicht geven waar u op zit te wachten!

Wilt u een wifi analyse laten uitvoeren, of heeft u vragen over de wifi analyse? Neem dan direct contact met ons op!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de werkwijze van COM4? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina, of bel ons direct voor persoonlijk contact.

Waarom kiezen voor Com4?

Neem contact met ons op!

Algemene vragen

Heeft u algemene vragen over onze diensten of service, neem dan contact met ons op via onderstaand nummer.

088 666 8 999

Direct support

Beschikt u over een 24/7 contract met COM4? Bel dan buiten kantooruren naar het onderstaande nummer.

088 666 8 999

Remote support

Kunnen wij u helpen vanaf onze locatie? Download dan onze remote support zodat wij voor u aan de slag kunnen.

Klik hier >

© Copyright - COM4 Automatisering