Zakelijke telefonie

Wilt u besparen op telefonie, of voldoet uw huidige telefonie niet aan de hedendaagse eisen? Dan bespreken onze telefonie specialisten graag met u de oplossingen die COM4 u kan bieden.

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de zakelijke telefonie wereld. Om u als organisatie optimale service te kunnen bieden, hebben wij gekozen voor een drietal platformen voor nieuwe telefonie installaties. Dit wil niet zeggen dat wij geen ervaring en kennis hebben van andere telefoonsystemen.

3CX Telefonie – VoIP

3CX is een op Windows gebaseerd telefoonsysteem waarbij u niet vast zit aan specifieke apparaten. De 3CX VoIP telefooncentrale is speciaal voor Windows geprogrammeerd, waardoor voor u de beheerskosten aanzienlijk lager zullen zijn. Lees alle informatie over 3CX of bekijk de website van 3CX.

Skype for Business

Met Skype for Business kunt u samenwerken met wie, waar en op welk apparaat dan ook. Dit platform is een combinatie tussen het Microsoft lync platform en het veel gebruike Skype platform. Hierbij staat betrouwbaarheid en beveiliging centraal zoals u van Microsoft mag verwachten. Meer informatie over Skype for Business leest u hier, of bezoek de website van Microsoft.

Overige telefonie systemen

Maakt uw organisatie gebruik van een ander platform en zijn daar problemen mee? Dan helpen wij u natuurlijk graag bij het oplossen van de problemen aan uw telefooncentrale. Telefoon systemen waar wij momenteel ook service voor aanbieden vindt u hieronder. Zit uw platform hier niet bij? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Waarom kiezen voor Com4?

Neem contact met ons op!

Algemene vragen

Heeft u algemene vragen over onze diensten of service, neem dan contact met ons op via onderstaand nummer.

088 666 8 999

Direct support

Beschikt u over een 24/7 contract met COM4? Bel dan buiten kantooruren naar het onderstaande nummer.

088 666 8 999

Remote support

Kunnen wij u helpen vanaf onze locatie? Download dan onze remote support zodat wij voor u aan de slag kunnen.

Klik hier >

© Copyright - COM4 Automatisering