Skype for Business

Skype for Business van Microsoft is een platform voor zakelijke gebruikers. Met de toepassing van Skype voor Business werken en vergaderen u en uw medewerkers op de plek en het moment dat het jullie uitkomt. Het platform is ontstaan uit een combinatie tussen het Microsoft lync platform en het alom bekende Skype.

De simpele interface van Skype en de krachtige functionaliteiten van lync, maakt Skype for Business een uitermate stabiel platform. Het is een totaaloplossing met vaste telefonie, mobiel, internet en werkplek. Skype for Business is te gebruiken voor zowel telefonie als interne en externe video conferenties.

Het beheer van Skype for Business is eenvoudig voor uw IT afdeling. Medewerkers toegang geven, het abonnement beheren of gebruikers rechten toe kennen is gedaan in enkele klikken!

Voor in- en extern gebruik

Met Skype for Business kunt u gesprekken op zetten tussen mensen uit uw organisatie of netwerk. Daarnaast is het mogelijk om contact te leggen met relaties zonder dat deze ook gebruik maakt van Skype for Business. Maakt u relatie gebruik van een eigen platform? Dan is het niet nodig om een koppeling te leggen tussen beide platformen zonder dat dit de veiligheid op een negatieve manier beïnvloed.

Skype for Business is volledig geïntegreerd met Office en Office 365, waardoor je makkelijk een chat-, spraak- of video-oproep kunt starten. Ongeacht in welke Office-toepassing u op dat moment aan het werk bent. Een ander voordeel hiervan is dat op alle devices de gesprekgeschiedenis zichtbaar is en u vergaderingen kunt plannen en bekijken in outlook.

COM4 & Skype for Business

COM4 heeft uitgebreide ervaring met het toepassen van Skype for Business binnen het MKB en Enterprise omgevingen. Ook voor het goed functioneren van Citrix in combinatie met Skype for Business heeft COM4 de nodige kennis en ervaring in huis. Wilt u ondersteuning bij het installeren van Skype for Business, of het volledige project uitbesteden? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen voor COM4?

Neem contact met ons op!

Algemene vragen

Heeft u algemene vragen over onze diensten of service, neem dan contact met ons op via onderstaand nummer.

088 666 8 999

Direct support

Beschikt u over een 24/7 contract met COM4? Bel dan buiten kantooruren naar het onderstaande nummer.

088 666 8 999

Remote support

Kunnen wij u helpen vanaf onze locatie? Download dan onze remote support zodat wij voor u aan de slag kunnen.

Klik hier >

© Copyright - COM4 Automatisering